Biz 365
 

IT-Afdeling as a service

BIZ 365 er det vi kalder værdibaseret samarbejde. Så er det du tænker, "Hvad i alverden er det"?
Med BIZ 365 får du en 100% dedikeret IT Afdeling, hvor vi påtager os ansvaret for driften af din IT løsning, helt fra rådgivning af IT indkøb til opdatering og vedligeholdelse af alle enheder på dit netværk.

Vi er kendte for et transparent, tillidsfuldt og langvarigt samarbejde med vore kunder og vi betragtes mere som en del af ”holdet” end som leverandør.

Vi fungerer som "single point of contact" for alle IT henvendelser, så skal du og dine medarbejdere kun have et support nummer i kontakt listen. Så ordner vi resten!

Med Biz 365 er alt inklusivt i aftalen

Biz-365-All-Inclusive-Banner.png

Sparring-Ikon-80x80.png

Sparring

Du får kvalificeret sparring og gennemsigtig rådgivning på eks. IT indkøb, optimering af din IT infrastruktur, overblik over virksomhedens enheder og generelle kompetencer

Infrastruktur Biz 365.png

INFRASTrUKTUR

Vi giver dig overblik og håndterer din infrastruktur af servere og sørger for at din backup altid er på plads. Vi sørger også for at opretholde din IT sikkerhed og overvåge virksomhedens enheder


Program-tilpasning-Intune.png

drift

Vi flytter fokus fra brandslukning til strategisk og proaktiv drift.
Vi finder og løser problemerne før de opstår og opdaterer og opgraderer din IT løbende. Vi har styr på dine licenser, så du kun betaler for dem du har. Vi kommer også med kvalificeret rådgivning om eventuelle ændringer, så du får det optimale ud af din IT infrastruktur.

Install-Ikon-80x80.png

Software og enheder er altid opdateret

Din software og virksomhedens enheder er altid opdaterede med de seneste driver versioner. Vi tester altid driver versionerne inden vi opdaterer dine enheder og vores softwarepakker udvikles, udrulles og vedligeholdes løbende


Altid online

ALTID TILGÆNGELIG

Vores certificerede supportere er altid parat til at hjælpe dig på telefon, Skype, Helpdesk, Mail, SMS eller On-site når du har brug for det. Så kan brugerne få hurtigt svar og komme hurtigt videre med vigtigere ting.

Dokumentation-Ikon-80x80.png

dokumentation

Vi opsætter og sikrer en detaljeret dokumentation af vores ændringer, så I hele tiden er opdateret på  hvad sker med jeres IT. Det giver et bedre overblik og en langt større gennemskuelighed af din IT drift. 


SLA-Agreement-Ickon.png
Skalerbar Løsning

SPAR TID OG PENGE

Spar tid og penge på vores BIZ 365 setup, da din nye IT afdeling altid er tilgængelig og -
-skal ikke holde ikke ferie
-er ikke syg
-skal ikke på uddannelse
-kender din forretning og dine brugere
-har ressourcerne når der er behov for det

STÆRK SERVICEFORPLIGTELSE (SLA)

Vi har stor ekspertise indenfor IT drift og med vores serice aftale vil din virksomhed være maksimalt sikret mod tekniske problemer.
Så kan I fokusere på vigtige ting og slippe for bekymringer om daglig backup, servicekontrakter på hardware, nedetider med meget mere.

 

 

Ovenstående er kun nogle af de fordele du får med BIZ 365, kontakt os og få resten ved et uforpligtende møde.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe din forretning eller optimere din infrastruktur her