IT sikkerhed er at være et skridt foran, ALTID!

Security-Web-Header.png

I en verden hvor der dagligt kommer utallige forsøg på at nedlægge din virksomhed, er det vigtigt at din virksomhed er fuldt beskyttet.

En sikkerhedsløsning er ikke noget man skal spøge med, og derfor har vi teknikkere som dagligt arbejder med at optimere sikkerheden. Dette er ikke kun den synlige sikkerhed du ser, I form af et antivirus program som ligger nede i hjørnet, men også alt det som arbejder i baggrunden og beskytter jeres jeres servere, netværk osv. hele tiden og hver dag!

Damaged-PC-Icon 80x80.png

Når skaden er sket

Vi kender det alle sammen og selv IT Teknikkere bliver ramt af angreb. Hos Exato prøver vi altid at være så præventivt sikre som vi overhovedet kan. Det betyder vi altid står klar til at fjerne virus, gendanne en backup eller hvad der end skal til for at hjælpe dig når uheldet er ude.

Kryptering-Nøgle-80x80.png

Kryptering - Hvad er det for en størrelse?

Kryptering er en metode der bruges til at beskytte din data ved at ændre tekst eller filer, tegn for tegn, til en ulæselig masse. Det er kun betroede modtagere som har den rette krypteringsnøgle der kan omdanne den ulæselige masse til brugbare data igen. Det gør at din virksomhed kan sende fortrolig data og kommunikere med samarbejdspartnere, kunder og lignende uden at uvedkommende kan læse eller misbruge din data.

"Jamen, hvad skal jeg bruge det til?" tænker du nok lige nu.

Krypterings teknikken er stort set den samme, uanset typen eller mængden af data du vil sende og modtage og kryptering bruges i stor stil af banker, net butikker og lignende og beskytter hver dag alle de person følsomme data som bliver udvekslet hele tiden.

Her er blot få eksempler på personfølsomme oplysninger, som kan være strafbare at sende via e-mail, uden at have det rette krypteringssoftware eller en Sikkermail løsning:

  • CPR-Nummer

  • Antal sygedage

  • Helbredsoplysninger

  • Din private adresse

  • Strafbare forhold

Hos Exato vil vi dog altid være klar til at implementere Sikkermail på din mailserver og dermed sikre dig en krypteret og sikker mail udsendelse, så du ikke mister eller deler personfølsomme data med de forkerte personer. Vi har også andre sikkerheds løsninger, som beskytter dig imod hacker angreb og virus så din data og virksomhed kan være total sikret. 

Klik her for at kontakte os og hør hvordan vi kan hjælpe dig! 

Kaufmann-logo-270x54.png
Vi er glade for Exato som partner til vores Office 365. De er altid nemme at samarbejde med og udfører de aftalte opgaver til tiden.
— Robert Vilhelmsen, IT Konsulent, Axel Kaufmann APS