Ligesom din bil, så skal din server også til service!

Exato Maintenance

Når du køber en ny bil, skal den passes korrekt, den skal efterses, renses og den skal til service en gang imellem. Din server og PC skal faktisk have samme opmærksomhed.

Maintenance af en server eller computer, er næsten det samme. Man kan ikke bare sætte en server op første gang og tro den aldrig skal røres igen.
Derfor tilbyder Exato konstant overvågning af dit udstyr, lige fra server til PC.

Vi tilbyder løsninger lige fra den lille virksomhed, hvor der kun er en enkelt server der står og snurrer, til større komplekse miljøer med jeres egen IT ansvarlige, som får adgang til at overvåge netværket.

Opdateringer

Opdateringer kommer ofte til servere og PC’er og selvom de kan virke irriterende, er det dog noget vi tager meget seriøst hos Exato. Manglende opdateringer er lidt som at køre på en flad cykel. Det kan sagtens lade sig gøre, men det er absolut ikke optimalt og helt sikkert en god ide at få den lappet ordentligt.

Opdateringer til jeres servere og PC´er planlægger vi 100% efter jeres ønske, så de forstyrrer mindst muligt i jeres dagligdag. Vi rådgiver jer efterfølgende til hvordan i får den bedste oplevelse ud af opdateringerne.

Kontakt os på mail: info@exato.dk eller telefon +45 70 27 66 55 og hør hvordan vi kan hjælpe dig.