PC med dig i førersædet

Managed PC er en automatisk og nem opsætning af dine computere

Managed PC er en service vi tilbyder, hvor du igennem vores servere, eller et udleveret USB 3.0 stik, kan installere, re-installere eller opgradere dine computere og egne servere, nemt og hurtigt.

Managed PC er baseret på et Microsoft udviklet fundament, som tillader utrolig fleksibilitet og enkel tilpasning af styresystemet.

Hvordan?

  • Vi udvikler et færdigt image til dine PC´er, som altid vil være tilgængeligt fra vores servere eller fra det udleverede USB stik og vi stræber altid efter at installationen skal være så enkel og ren som muligt, så PC´en kun indeholder det DU har brug for. 
  • Det eneste du skal gøre er at sætte USB stikket i din PC eller koble maskinen op til vores servere og starte installations programmet.
  • Du skal herefter vælge en række tilpasnings muligheder, herefter sørger installations programmet selv for resten af processen indtil maskinen, kortvarig efter, er klar til brug.
  • Du kan installere dit image på hvilken som helst bærbar, stationær eller tablet og det tager kun 8 klik og 15 minutter før du er oppe og køre med en fuldt tilpasset maskine.

Hvad kan jeg vælge?

Du kan selv vælge hvor tilpasset din installationen skal være, således at den opfylder netop dine krav.

Du kan fx:

  • Tilføje installation af programmer til din Managed PC, og endda vælge om de enkelte programmer skal være påkrævet eller valgfrie.
  • Sætte indstillingerne for programmer eller systemet, så f.eks. internet browser, startside, baggrund, computernavn, gruppepolitikker, sikkerhedsindstillinger, bruger-konti og meget, meget mere er tilpasset på forhånd.
  • Vælge mængden af tilpasningsmuligheder og dermed valg som skal træffes, før installationen selv sørger for resten.
  • Få maskinen til automatisk at opsætte dit domæne eller din arbejdsgruppe.

Hvordan foregår det?

For at lette opsætnings byrden for dig, har vi bygget et program, som installerer drivere for dig. Programmet kontakter vores allerede store og hastigt voksende database, for at hente og installere de drivere som maskinen mangler.

Programmet informerer os, hvis der mangler en specifik driver så vi kan inkludere den og du kan få en endnu bedre service. Det betyder du får en automatisk og super hurtig installation af dine maskiner, samt opsætning af den sker præcis som du ønsker.

Hvis du har ønsker til installationen som ikke er nævnt finder vi en løsning på det også.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe din forretning eller optimere din infrastruktur her

Download Managed PC brochure her

Dette er en video om hvordan du installerer og konfigurerer dit Managed PC image fra start til slut.