Slip for dyre server løsninger!

Exato Infrastructure

Microsoft Azure er en skalérbar, åben og fleksibel cloud platform, hvor du kan kun betaler for det, som du har brug for.

Slip for dyre investeringer og drift af egne servere. Du betaler kun for den serverplads og computer kraft, som du har brug for. Når du har brug for det!

Hos Exato er du i trygge hænder og altid sikret en professional løsning.

Skalerbar løsning
Spar penge på Azure

PAY AS YOU GO LØSNING!

Spar penge på fordyrende hardware løsninger og drift af mange servere, som måske kun arbejder for pengene i korte perioder af gangen. Med Microsoft Azure bliver du kun afregnet for det du bruger og  du undgår at skulle betale for ressourcer du ikke bruger.

FULD SKALÈRBAR LØSNING!

Med Microsoft Azure kan du skrue op og ned for server kapaciteten og du betaler kun for det du bruger. Så har din virksomhed behov for mere serverkraft i perioder, skruer du bare op for kapaciteten og ligeledes ned i de stille perioder. En 100% skalérbar løsning som du løbende kan tilpasse din virksomheds behov.


Data Beskyttelse
Kostumiseret løsning.png

DATA BESKYTTELSE

Microsoft er førende i branchen og har forpligtet sig til at sikre og beskytte dine data bedst muligt. Microsoft overholder de strenge EU-love om beskyttelse af person følsomme oplysninger (ISO 27018) og Azure er udviklet til at imødekomme de stramme overensstemmelses krav fra de offentlige myndigheder i USA.

FULD KOSTUMISERET LØSNING

Du får en fuld kostumiseret løsning, hvor vi integrerer din Azure løsning 100% tilpasset til dit behov og eksisterende IT miljø. Efterfølgende kan vi tilbyde dig at fortsætte samarbejdet med vores egen danske service og support til hele dit setup.


Data-Migration.png
Fleksibel-Cloudtjeneste.png

DATAMIGRERING

Vi ordner og hjælper dig hele vejen med din data migration og udrulning af servere, integration af af jeres eksisterende systemer, backup og flytning af jeres data. Altid med Exato´s egen danske support i ryggen.

FLEKSIBEL CLOUDSYSTEM

Microsoft Azure understøtter et bredt udvalg af programmeringssprog, program værktøjer, enheder, databaser og operativ systemer. Azure cloud tjenesten understøtter de samme teknologier som udviklere og IT teknikere over hele kloden bruger og stoler på.

 

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med at flytte dig over på en Azure platform. 

Vi sætter os ind i din forretning og sammen finder vi den bedst mulige løsning.