Klient håndtering og antivirus

Windows Intune Cloud Exato

MIcrosoft INTUNE

Microsoft Intune hjælper dine medarbejdere til større produktivitet, hvad enten det er på kontoret eller når de er på farten. Det kræver bare en internetforbindelse og gennem en enkel og web baseret konsol kan IT-teknikeren levere fjern support, sørge for opdateringer og hjælpe med at beskytte pc'erne fra malware trusler. Det giver den enkelte medarbejder mulighed for at koncentrere sig mere om forretningen istedet for irriterende IT problemer.

I takt med at vi rykker servere og services for vores kunder over i Cloud løsninger, står vi naturligt tilbage med færre og færre lokale systemer i virksomhederne. Hvilket jo også er hele pointen, men vi må ikke glemme, at vi på et tidspunkt også får rykket eller lukket den server der håndterer opdateringer til alle vores pc’er!

Med Microsoft Intune får du et hav af fordele, det kunne være:

Enhedsudrulning-Intune.png
Enheds overvågning Intune

ENHEDS UDRULNING

Med Microsoft Intune får du ned adgang til at administrere og konfigurere hele virksomhedens enheds udrulning. Du kan håndtere et stort antal mobile enheder med en enkelt brugerkonto.


Central administration Intune

CENTRAL ADMINISTRATION

Du får mulighed for central administration af alle virksomhedens enheder uden at gå på kompromis med sikkerhed eller bruger oplevelse.


Software tilpasning

PROGRAM TILPASNING

Nem og centrale håndtering af opdateringer, tilpasning og udrulning af software pakker til mange enheder på en gang. 


Software-Portal-Intune.png

SOFTWARE PORTAL

Du kan reducere IT-byrden og de mange manuelle installationer ved at give adgang til et præ defineret udvalg af programmer som dine medarbejdere nemt kan downloade fra selvbetjeningsportalen.

OVERVÅGNING AF ENHEDER

Få proaktiv overvågning af alle virksomhedens PC´er og mobile enheder. Beskyt din virksomheds oplysninger ved at styre dine medarbejderes deling og adgang til data.


Firewall-Intune.png

administration af politikker

Det har aldrig været nemmere og enklere at konfigurere og indstille grundlæggende sikkerheds politikker i Windows Firewall på alle virksomhedens PC´er og mobile enheder.


Enheds-Rapportering-Intune.png

ENHEDS RAPPORTERING

Nemt overblik med rapportering af alt installeret soft- og hardware på tværs af virksomhedens enheder. 


Antivirus-Intunes.png

ANTIVIRUS & END PROTECTION

Microsoft Intune har også antivirus software til alle Windows klient maskiner og kan hjælpe dig med at sikre dine administrerede enheder med Endpoint Protection. Endpoint Protection giver real-time beskyttelse mod malware trusler, holder malware definitioner up-to date, og scanner automatisk dine enheder.

Kontakt os og hør hvordan du kan få del i alle disse fordele. Sammen finder vi den bedste Intune løsning til dig og din virksomhed.


Skal du bruge et ENKELT VÆRKTØJ TIL ALLE VIRKSOMHEDENS ENHEDER?

Det er her Microsoft Intune kommer ind i billedet. Intune er en Cloud tjeneste fra Microsoft som gør det muligt, via en portal, at håndtere og vedligeholde alle enheder, som pc’er, tablets og smartphones, centralt fra en enkelt PC.

Ud over den centrale håndtering af opdateringer, kan vi også bruge Intune til at udrulle software pakker til mange enheder på en gang. Microsoft Intune har også antivirus software til alle Windows klient maskiner.

Microsoft Intune er et kæmpe interesse område hos os og spiller også en hovedrolle i vores Managed PC produkt. Du kan se mere om vores ManagedPC produkt på www.managedpc.dk 

Du kan også kontakte os på email: info@exato.dk eller på telefon: 70 27 66 55 og hør hvordan vi kan hjælpe med at lette administrationen for dig og din virksomhed.