Beskyttelse af din mail platform

ATP-Header-700x300.png


Sådan så en mail ud til en økonomi medarbejder hos en af vores kunder. Navnene er dog ændret, men hensigten er den samme. Heldigvis havde de ATP mail sikkerheden på plads og blev advaret i tide!
"Søren" ringede til chefen og fik bekræftet at der var tale om CEO Fraud. Men hvis der ikke var blevet hejst et advarsels flag inden, havde "Søren" måske overført pengene i god tro.

“I Danmark alene er virksomheder blevet franarret for mere end 200 millioner kroner i 2016 og tallene er støt stigende. FBI anslår at der er i slutningen af Maj 2016 var svindlet for mere end 3 milliarder dollars på verdensplan.”
CEO-Fraud-Ikon-100x100.png

CEO FRAUD

Phishing-Icon-100x100.png

PHISHING MAILS

Ransomware-Icon-100x100.png

RANSOMWARE


ATP-Model-Web-V2.png

Udefrakommende trusler er der nok af og nu er det ikke længere nok, kun at have virus beskyttelse. Truslerne udefra er blevet langt mere avancerede og sværere at gennemskue. Med ATP fra Microsoft er din mail platform beskyttet mod angreb i realtime!

Du kan beskytte hele din mail platform i realtime med Microsoft ATP for kun 12,60 kr. om måneden per bruger. - Ring på 70 27 66 55 for at høre mere om Microsoft ATP eller læs mere herunder.

Skjold-Icon-80x80.png

Avancerede Trusler

Systemet ser den modtagne mail igennem og er i
stand til at identificere mulige angreb og beskytte virksomhedens postkasser mod avancerede trusler

 

Rapportering-Icon-80x80

Overvågnings værktøjer

Omfattende overvågnings værktøjer som hjælper til med at opdage eventuelle trusler så du kan reagere hurtigere på angreb.

 

Dansk-Support.png

DANSK SUPPORT

Når du bestiller Microsoft ATP fra Exato bliver du tilkoblet vores danske support team så du altid har adgang til kvalificeret assistance. Vi er med dig hele vejen

Bug-Icon-80x80.png

VEDHÆFTEDE FILER

Filtrene analyserer alle vedhæftede filer og sikrer sig at du er beskyttet mod potentiel farlige vedhæftede filer

 

Klik-Icon-80x80.png

Skadelige links

Web adresser undersøges i realtid når brugeren klikker på et link. Hvis linket er farligt, rådes brugeren besked på ikke at besøge webstedet, eller at webstedet er blevet blokeret.
 

Install-Ikon-60x60.png

Gennemgang af din DNS

Vi gennemgår din DNS opsætning og sætter Microsoft ATP op på din mail platform, så du er sikret bedst muligt


HVORDAN SIKRER MAN SIG BEDST MULIGT?

Som virksomhed kan man tage en del forholdsregler for at undgå at virksomhedens medarbejdere bliver narret. Men der bliver ofte brugt vikarer i sommerperioder eller ansat nye medarbejdere der måske ikke har helt styr på procedurerne eller at den ansvarlige ikke kan bekræfte en pengeoverførsel grundet ferie eller forretningsrejse.

Så det er altså ikke nok kun at oprette nye procedurer for pengeoverførsler, bede virksomhedens medarbejdere om at være mere opmærksomme, virksomheden er også nødt til at se på deres IT og mail sikkerhed.

Microsoft ATP (Advanced Threat Protection) er en god måde at få sikret virksomhedens mail platform Denne service scanner alle indkomne mails for trusler som virus i vedhæftede filer, phishing, ondsindede link og meget andet i real-time. 

Gode råd til at undgå CEO fraud

  • Dobbelt kontrol med godkendelse af fakturaer og betalinger.
  • Overholdelse af betalings procedurer på alle niveauer i organisationen.
  • Verbal bekræftelse fra den virksomhed der overføres penge til.
  • Vær opmærksom på vedhæftede filer og links i modtagne mails. Det er ofte falske links der åbner vejen for virus angreb som giver svindlerne adgang til virksomhedens mail korrespondancer.
  • Indfør gerne et dobbelt kontrolsystem når I godkender fakturaer og betalinger, og sørg for at procedurerne overholdes på alle niveauer i organisationen.
  • Hold jeres IT-sikkerhedssystemer opdaterede.
  • Vær opmærksom når overførslen er til udenlandske bankkonti.

 

Har du brug for sparrings partner omkring mail sikkerhed så kontakt os på mail: info@exato.dk eller
på telefon: 70 27 66 55 og hør hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.