Exato-Logo-L.png

Hvem er Exato?

Exato blev stiftet 1. januar 2011 af Anders og Rasmus, begge med mange år i IT branchen bag sig. Vi så en stor fordel i at indgå et partnerskab og sammen skabe og udvikle en moderne IT konsulentvirksomhed med kunden i centrum.

1 maj 2017 fusionerer Exato med CloudWise og står nu som en endnu stærkere IT infrastruktur virksomhed.

Vi har i dag kontorer i København og Odense og Exato ejes og drives nu af firkløveret Jan, Rasmus, Søren og Anders.

Vi er ledende cloud konsulenter i danmark og har specialiseret os i online sikkerhed, cloud backup, microsoft office 365, dropbox såvel som IT infrastruktur. Og "Skyen" og det hybride setup er det centrale omdrejningspunkt for de løsninger og den rådgivning vi tilbyder.

Vi tilbyder aldrig løsninger som ikke er gennemtestet eller sikkerheds godkendt og vores mål er at blive den foretrukne IT samarbejdspartner og rådgiver for dig som kunde.

"Mit mål som konsulent og som virksomhed er aldrig at blive set på som leverandør, men som samarbejdspartner”. Citat Anders Vedel

Vores kompetencer ligger ikke kun i de mange certificeringer og mange år i branchen, men også på vores virksomheds forståelse og evnen til at sætte os ind i en virksomheds behov for IT løsninger. 

Rasmus Burkal    CTO, Partner

Rasmus Burkal
CTO, Partner

Anders Vedel    CEO, Partner

Anders Vedel
CEO, Partner

Vi har brugt Exato i mange år, og har altid fået venlig og kompetent rådgivning, gode løsninger både strategisk og operationelt.
— Henrik Ankerstjerne, IT-Manager hos Pharma-Vince A/S