Gode kunder forpligter.

Vi har mange gode kunder, som vi samarbejder med til dagligt og vi anser os (og bliver anset) som "en del af holdet". Vores mål er at vi som virksomhed aldrig bliver set på som en leverandør, men som en samarbejdspartner.

Du kan læse mere om vores IT løsninger fra vores kunde cases på Microsoft hjemmeside her.
Eller læs hvad vores kunder siger om os på Microsoft Pinpoint her


På Microsoft Pinpoint kan du læse mere om hvad vores kunder siger om os. Læs mere her


"Vi er glade for Exato som partner til vores Office 365. De er altid nemme at samarbejde med og udfører de aftalte opgaver til tiden. Vi benytter deres Managed-PC ordning, hvor de sørger for automatisk at pushe opdateringer ud til alle vores maskiner centralt fra udenfor butikkernes åbningstider".

Robert Vilhelmsen, It-konsulent, Axel Kaufmann ApS.


"Exato har peget på nogle gode løsninger og at de er gået til opgaven i fin stil. Vi har jo reelt fået udskiftet hele vores infrastruktur på rekordtid – uden gener – og føler, at vi har været i gode hænder hele vejen. Meget mere kan man ikke med rimelighed forlange af en IT-partner"

Henrik Graver, Adm. dir., Foreningen af Rådgivende Ingeniører

Du kan læse mere om denne kundecase på Microsofts hjemmeside her


"Vi gik fra en ekstremt kompleks infrastruktur med 36 fysiske servere til en mere enkel og overskuelig bestående af syv virtuelle servere og Exchange på Office 365. I dag har vi en langt mere stabil og velfungerende infrastruktur end før og sparer samtidig en frygtelig masse tid og cirka halvanden million kroner årligt".

Kim Bøg Brandt, Advokat, Blik- og Rørforbundet

Du kan læse mere om denne kundecase på Microsofts hjemmeside her


"Med Office 365 kan jeg bruge mere af min tid på fakturérbart arbejde og ikke på IT-problemer og serverknas. Det betyder, at vi sparer op mod 100.000 kroner om året, når driftsbesparelser og mere effektiv udnyttelse af min tid tælles med".

Christian Tyllesen, Data- og Sikringstekniker, Fugmann A/S

Du kan læse mere om denne kundecase på Microsofts hjemmeside her


"Exato fungerer som vores egen IT-afdeling - de bor bare lidt længere nede ad vejen. De tænker proaktivt i IT-løsninger på vores vegne, og har en meget hurtig responstid"

Trille Tang Dalsgaard, Type2Dialog


"Vi har samarbejdet med Exato i 6 år og har igennem årene med stor glæde benyttet os af Exato gode service og  kompetente og pålidelige medarbejdere. Både i det daglige med supportopgaver og vedligehold såvel som i krise situationer. F.eks. fik Exato ved et størreservernedbrud i løbet af et par timer etableret alternativt miljø, således at vi kunne fortsætte med at drive vor forretning. Vi vil til enhver tid anbefale Exato"

Hanne Nehmar, direktør, BDP A/S


"Vi har brugt Exato i mange år, og altid fået venlig og kompetent rådgivning og gode løsninger både strategisk og operationelt" 

Henrik Ankerstjerne, IT Manager, Pharma-Vinci A/S


Vi har mange andre glade kunder som vi samarbejder med til dagligt.

Securitas - Kunde hos Exato
Andersen-biler-Logo-158x92.png
Dansk Firmaidræts Forbund Logo
Dansk Retursystem Logo - Kunde hos Exato
SIF_logo_158x92.png
Intersport Logo
Jeudan
Fujifilm
MV Nordic

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så klik på Kontakt Os herunder.
Eller ring til os på telefon 70 27 66 55