WIFI AS A SERVICE

Exato WiFi Cloud

Du kan få "WiFi as a Service" hos Exato til en fast lav månedlig ydelse. For 149,- kr. pr. måned (pr. access point) og uden binding på abonnementet får du et hav af fordele. Nemt og bekvemt! 

Vi klargør dit access point så det er opdateret og 100% klar til brug. Det eneste du skal gøre er at sætte stikket i stik kontakten. 

Så kan du koncentrere dig om langt vigtigere ting.

Med i aftalen får du:

Exato Wifi Mast

TRÅDLØST NETVÆRK

Hurtig trådløst access point på 5 GHz med op til 1.300 Mbps. Kapacitet til 200 brugere og med 180 meter rækkevidde (afhængig af omgivelser). 

Exato Sikker Cloud Løsning

WIFI SERVER I SKYEN

Din løsning bliver styret og monitoreret af vores WiFi server i Skyen, så vi kan yde en proaktiv reparation, konfiguration eller service på dit access point. 


Exato Service

ALTID OPDATERET

Vi konfigurerer dit access point og holder det opdateret fra vores server i skyen, så du altid har den sidste nye firmware og et altid opdateret access point

Exato Cloud Controller

CLOUD CONTROLLER

Du kan kontrollere og tilpasse dit access point gennem "Cloud Controller" fra din PC, tablet eller smart phone.


Exato ingen binding

INGEN BINDING

Der er ingen binding og du kan opsige dit abonnement når som helst, uden spørgsmål.

Exato-Dansk-Support.png

GRATIS DANSK SUPPORT

Du får gratis dansk support fra Exato´s egen support afdeling og fuld service på dit access point.


Løsninger

Hvis du har behovet for en større løsning, hjælper vi gerne med et site survey så vi kan levere den bedste løsning til dig og din virksomhed. Vi har gennem årene arbejdet med mange leverandører af WIFI udstyr og vi evaluerer hele tiden på, om det er det rigtige udstyr vi anbefaler og tilbyder vores kunder. 

Har du brug for den bedste Wi-Fi løsning så kontakt os på email: info@exato.dk eller på                  telefon: 70 27 66 55 og hør hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.